08 jan Toekomst van KlasCement verzekerd binnen Agentschap voor Onderwijscommunicatie

Deze post is ook beschikbaar in: Engels

 

Ministerie van Onderwijs

Het voelde aan als een eerste schooldag om voor ‘t eerst, met uiteraard veel vertraging, richting Brussel te sporen. De eerste werkdag die door gaat in de gebouwen van het “Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap” in plaats van ons kleine kantoortje in Gent. Want na lang overleg is het sinds 7 januari officieel: KlasCement is nu onderdeel van het Agentschap voor Onderwijscommunicatie. Zij staan al jarenlang in voor succesvolle projecten als Klasse, Maks, Yeti, de lerarenkaart, lerarendirect, Canon cultuurcel ond.vlaanderen.be en meer.

De aanvulling van het AOC met KlasCement zal volgens mij een voelbare meerwaarde betekenen voor de Vlaamse leerkracht. Blader ik door Klasse of Yeti ontdek ik regelmatig onderwerpen waarover leerkrachten al lesmateriaal ontwikkelden en deelden op KlasCement. Het wordt dus de opdracht manieren te vinden om die linken tussen Klasse en lesmateriaal op KlasCement  “in één klik” toegankelijk te maken.

De bijzonder warme ontvangst die het KlasCementteam en de nieuwe Klasse hoofdredacteur gisteren kregen doet me in ieder geval al uitkijken naar de toekomstige samenwerkingen!

Meer hierover lees je in de persmededeling met reacties van oprichter van KlasCement Hans De Four, AOC-hoofd Jo De Ro en Onderwijsminister Pascal Smet.

Post Tagged with ,

One Response so far.

  1. Hans De Four zegt:

    En nog meer reacties van onze leden op klascement.net/39556

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>